LH Malerservice

LH Malerservice sætter kulør på tilværelsen


Vi sætter en stor ære i at levere den bedst mulige løsning, og er altid klar til at rådgive med professionel og faglig begrundelse. Vores team består af dygtige og fagligt stolte malersvende, som dagligt arbejder med en række spændende opgaver indenfor vores fag.


Vi sikrer altid, at kvaliteten i vores arbejde lever op til de lovmæssige krav om produktanvendelse og miljøsikring, og vi holder os løbende orienteret om nye tiltag på markedet for produkter og udvikling indenfor vores fag – og vi er naturligvis medlem af danske malermestre.
Erfaren maler til både private og virksomheder


Med os som leverandør er du garanteret samme professionelle behandling, uanset om det drejer sig om en enkeltstående opgave eller længerevarende engagementer.


Garanti for kvalitet

Vores mange års erfaring som malere, er jeres garanti for et kvalitetsbevidst malerarbejde, og vi har gennem tiden hjulpet utallige private og erhvervskunder, det være sig alt fra mindre lejligheder, til kontorer, skoler, nybyggeri og indkøbscentre.


Vi sætter en stor ære i at levere den bedst mulig løsning, og vores team består af dygtige og fagligt stolte malersvende, som dagligt arbejder med en række spændende opgaver indenfor vores fag.

Læs mere om vores ydelser på LH Malerservice websiden